EN

Strona główna Pracownicy Biuro ds. Zatrudnienia

Biuro ds. Zatrudnienia

budynek A, I piętro, pokój 1117

13-11-2019

Kierownik

mgr Małgorzata Zięba
e-mail: mkwietniewska@aps.edu.pl
tel.: 22-589-36-17; tel. wew.:  1124

Pracownicy

Marlena Kobus
e-mail: mkobus@aps.edu.pl
tel.: 22-589-36-17; tel. wew.:  1124

Katarzyna Sajnog
e-mail: ksajnog@aps.edu.pl
tel.: 22-589-36-16; tel. wew.:  1117


 

KLAUZULA INFORMACYJNA

  1. Administratorem Pana/Pani danych osobowych jest Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej z siedzibą w Warszawie przy ulicy Szczęśliwickiej 40, 02-353.
  2. Administrator wyznaczył inspektora ochrony danych, z którym może się Pan/Pani kontaktować we wszystkich sprawach związanych z przetwarzaniem Pana/Pani danych osobowych za pomocą poczty elektronicznej, pod adresem: odo@aps.edu.pl
  3. Pana/Pani dane osobowe przetwarzane są w celu obsługi procesu zatrudnienia.
  4. Pana/Pani dane osobowe przetwarzane są na podstawie przepisów prawa, w szczególności Kodeksu pracy, ustawy o systemie ubezpieczeń społecznych, ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym oraz przepisów podatkowych.
  5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane przez okres zatrudnienia, a następnie archiwizowane na 50 lat. Po tym okresie będą usuwane.
  6. Pana/Pani dane osobowe będą przekazywane Ministerstwu Nauki i Szkolnictwa Wyższego (dotyczy nauczycieli akademickich), Zakładowi Ubezpieczeń Społecznych, Urzędowi Skarbowemu.
  7. Ma Pan/Pani prawo do żądania dostępu do swoich danych osobowych, a także żądania ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest wymogiem ustawowym, a konsekwencją niepodania danych będzie brak możliwości zatrudnienia.
  9. Ma Pan/Pani prawo wnieść skargę do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Szczegółowe informacje, w tym dane kontaktowe znajdują się na stronie https://uodo.gov.pl

 

Aktualności

08-11-2019

Zmarła Profesor Urszula Eckert

Ze smutkiem informujemy, że zmarła profesor Akademii Pedagogiki Specjalnej, dr hab. Urszula Eckert – surdopedagog, nauczycielka akademicka, osoba niezwykle oddana sprawie integracji społeczno-zawodowe…
04-11-2019

Czy od pornografii można się uzależnić? Prawie wszystko, czego dowiedzieliśmy się o kompulsywnych zachowaniach seksualnych

Szkoła Doktorska APS zaprasza społeczność naszej Akademii na wykład otwarty dr hab. Mateusza Goli, prof. Instytutu Psychologii PAN oraz Institute for Neural Computation, University of California San D…
04-11-2019

SPOTKANIE Z KSIĄŻKĄ ILONY MATYSIAK

Zapraszamy serdecznie na spotkanie poświęcone dyskusji nad książką Ilony Matysiak MŁODZI I WYKSZTAŁCENI W PROCESIE PRZEMIAN POLSKIEJ WSI (Warszawa, Scholar 2019). Spotkanie odbędzie się 27 LISTOPADA (…