EN

Strona główna Pracownicy Biuro ds. Zatrudnienia

Biuro ds. Zatrudnienia

budynek A, I piętro, pokój 1117

13-11-2019

Kierownik

mgr Małgorzata Zięba
e-mail: mkwietniewska@aps.edu.pl
tel.: 22-589-36-17; tel. wew.:  1124

Pracownicy

Marlena Kobus
e-mail: mkobus@aps.edu.pl
tel.: 22-589-36-17; tel. wew.:  1124

Katarzyna Sajnog
e-mail: ksajnog@aps.edu.pl
tel.: 22-589-36-16; tel. wew.:  1117


 

KLAUZULA INFORMACYJNA

  1. Administratorem Pana/Pani danych osobowych jest Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej z siedzibą w Warszawie przy ulicy Szczęśliwickiej 40, 02-353.
  2. Administrator wyznaczył inspektora ochrony danych, z którym może się Pan/Pani kontaktować we wszystkich sprawach związanych z przetwarzaniem Pana/Pani danych osobowych za pomocą poczty elektronicznej, pod adresem: odo@aps.edu.pl
  3. Pana/Pani dane osobowe przetwarzane są w celu obsługi procesu zatrudnienia.
  4. Pana/Pani dane osobowe przetwarzane są na podstawie przepisów prawa, w szczególności Kodeksu pracy, ustawy o systemie ubezpieczeń społecznych, ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym oraz przepisów podatkowych.
  5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane przez okres zatrudnienia, a następnie archiwizowane na 50 lat. Po tym okresie będą usuwane.
  6. Pana/Pani dane osobowe będą przekazywane Ministerstwu Nauki i Szkolnictwa Wyższego (dotyczy nauczycieli akademickich), Zakładowi Ubezpieczeń Społecznych, Urzędowi Skarbowemu.
  7. Ma Pan/Pani prawo do żądania dostępu do swoich danych osobowych, a także żądania ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest wymogiem ustawowym, a konsekwencją niepodania danych będzie brak możliwości zatrudnienia.
  9. Ma Pan/Pani prawo wnieść skargę do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Szczegółowe informacje, w tym dane kontaktowe znajdują się na stronie https://uodo.gov.pl

 

Aktualności

30-03-2020

O odwołanie egzaminowania zewnętrznego uczniów w zw. z pandemią COVID-19 apeluje KNP PAN

Komitet Nauk Pedagogicznych Polskiej Akademii Nauk apeluje do Prezydenta RP oraz do do Prezesa Rady Ministrów o odwołanie egzaminowania zewnętrznego uczniów w sytuacji podporządkowanej nieprzewidywaln…
30-03-2020

Praktyki studenckie

Prosimy o zapoznanie się z dodatkowymi informacjami o praktykach studenckich
27-03-2020

VII Ogólnopolska Olimpiada Wiedzy dla Młodzieży z niepełnosprawnością

Z przykrością informujemy, że w związku z epidemią koronawirusa, zaplanowana na 5 czerwca 2020 roku VII Ogólnopolska Olimpiada Wiedzy dla Młodzieży z niepełnosprawnością została odwołana.